Bergere Champagne

Et af de udsøgte champagnehuse, er André Bergére. Bergere Champagne er en sjælden champagne, men du kan købe champagne fra Bergere og andre huse her.

Bergére Champagnens egenskaber

Producent
Champagne A. Bergere

Region
Champagne Brut

Land Hierarki
Champagne, Frankrig

Drue / Blend
Chardonnay – Pinot Noir

Madforslag
Skaldyr, Krabbe og Hummer

Vinstil
Mousserende – Kompleks og traditionel

Alkoholindhold
12%

Priser
Decanter World Wine Awards, 2016: Commended

Avenue de Champagne - Bergere's vinbutik

Huset på Avenue de Bergére fra år 1900, er smukt indrettet, og har vinsmagning af Bergere vine, B&B til overnatning, smukke lejligheder, en smuk vinkælder mv.

Bergérefamilien

André og Brigitte har to børn; Annaëlle og Adrien.

Bergere laver rene og lette champagner til fordel for chardonnay druer fra Grand Cru landsbyer på Cote de Blancs, herunder Avize. Mens far og søn generelt er at finde blandt vinstokke, koncentrerer mor og datter sig på at pleje Bergere-mærket.

André Bergére Champagne.

En fantastisk champagne fra Bergére. Prisen på Bergére champagne her, er per flaske. Køb Champagnen fra Bergére her.

Bergére Champagne

Med en dyb kærlighed til landet og vinen begyndte BERGERE-familien sin vinhistorie i 1949. Det var en tid med en ekstraordinær stort iværksætteri, da Albert BERGERE begyndet at udvikle sin champagne under eget mærke ved at udnytte vinstokkefamilien. Han afslører sig som en pioner, som grundlæggeren af ​​BERGERE champagne.

Overdragelsen af ​​jord, og viden og ekspertise er afgørende inden for klanen, det var helt naturligt, at André, den yngste af tre børn, besluttede at overtage Bergére vinhistorien. Støttet af Brigitte MARTIN, der blev hans kone i 1986, André sikrer BERGERE betydelig vækst: vingården udvider konsekvent.

Der udvides på Fèrebrianges jord, Etoges, Congy, Sézanne, Beton, Charly-sur-Marne, Pavant, Mont Saint Père, Essomes, men også Mesnil sur Oger, Oger, af Avize, af Chouilly og Cramant. Alle skattene fra Côte des Blancs.

Og levering af druer, fra berømte landsbyer og prestigefyldte Champagne vinmarker, udgør den åræige høst og tilbyder en bred vifte af muligheder for de dejlige Bergére blandinger. Champagnen fra Bergére er udsøgt og meget berømt.

Vinhuset Andre Bergere

Værdierne fra ​​de tre champagne druesorter: Chardonnay (50%), Pinot Noir (30%) og Pinot Meunier (20%) bruges klogt til at skabe referencevine. Hver flaske i området A. BERGERE afspejler det reneste udtryk for vinen og dens oprindelige jord og respekterer den lokale tradition. Uanset afgrødeårene er kvaliteten det centrale for Bergérehusets vine og afspejler den traditionsrige ånd.

I dag vinder vinmærket A. BERGERE store markedsandele blandt vinprofessionelle, i frankrig og til eksport. Vinen er en meget udsøgt vin.

Bergére Champagne

I 2007 tog Brigitte BERGERE en vigtig beslutning, og investerede i en berømt og central adresse for at realisere sin drøm. Nummer 38-40 på Avenue de Champagne, i byen Épernay.

Et smukt hus, fra omkring år 1900, omgivet af de største champagnemærker, de mest berømte champagnemærker. Bergére hører til der. På dette elegante sted åbnede Brigitte og André BERGERE sin butik med vinsmagning, lejligheder og bed & breakfast samt en særdeles smuk vinkælder.