Tamboerskloof Shiraz 2016, (ks.m 6)

1.049,00 DKK

Vores bedst sælgende Shiraz, som har taget alle vores vinkassedommere og deres medlemmer med storm siden årgang 2004. Vinen vandt dengang vores sydafrikanske afstemning om bedste Shiraz til prisen, men vores vinklubber har i den grad taget vinen til sig også i de nyere årgange.

Vinen produceres i Cape Town/Stellenborch på en forholdsvis lille vingård på 10 Hectar, hvor alle tænkelige processer foregår naturvenligt. F.eks. har vinproducenten installeret solceller, for at spare på klimaet og også brugt de fineste teknikker, for at undgå unødigt brug af sulfitter m.m. Vinen ligger på nye fade i mindst 1 og ofte næste 2 år, før de tappes på flaske.

Tamboerskloof har ofte udkonkurreret langt dyrere vine med samme druesammensætning fra f.eks. Cote Roti i blindsmagninger, som også alene bruger ren Shiraz i sine vine.

De nuværende ejere overtog vinmarkerne ved år tusindskiftet, som på det tidspunkt var beplantet alene med meget gamle Shiraz vinstokke (+100 år). De bedste af disse vinstokke er stadig bevaret, men ca. 75% af arealet blev nyplantet. Siden årgang 2004, er der produceret vin til kommercielt salg, med navnet Tamboerskloof (trommedalen).

Selve vingården har et af verdens bedste anlæg, da ejeren også er fabrikant af vinificerings anlæg. Dette giver vinbonden/ejeren Gerard mulighed for at høre tricks fra nogle af de ypperligste vinmagere i både USA, Frankrig og hos en del af de kendste naboer i RSA. I 2008 begyndte vingården desuden at fremstille beskedne mængder af Oliven Olie

 

18 på lager

Varenummer (SKU): 5 Kategori:

Beskrivelse

Den NYESTE ÅRGANG af en super fantastisk Shiraz fra CapeTown. Siden 2004 har vores vinklubber vurderet, at denne shiraz er den bedste til prisen fra RSA, Stellenbosch.

Vi bytter naturligvis kassen, hvis du er skuffet efter den 1. flaske.

Bed evt. om en blandet kasse med 2 stk. 2014 – 2stk. 2015 og 2 stk. 2016 og oplev den sore stabilitet fra denne superproducent, som har høstet utallige høje vurderinger, de seneste17-18 år,siden vi importerede de første vine fra årgang 2004