Penalosa (95% Tempranillo) Rosé

1.428,00 DKK

Sommeren er over os og det skal fejres med denne fantastiske Rosé fra Ribera del Duero.  Ribera del Duero et af verdens bedste vin-områder, hvor der produceres nogle af verdens bedste vine. Tænk bare på vores BURO-reserva!!

Denne Heredad de Peñalosa Rosado 2016 er ingen undtagelse. Vinen kommer fra vingården Bodegas Pasqual, som er beliggende i byen Fuentelcésped i hjertet af Ribera del Duero.

Vinen har en flot lyserød farve og duften er stor og frugtig, som karakteriserer de bedste Ribera-vine.

Vi kan tilbyde dig denne dejlige vin til kun 65 kr. pr. flaske, hvis du bestiller en kasse med 12 og betaler senest d. 29.7.

Vinen får topanmeldelser fra de danske anmeldere og Finansbureauet giver den således 6/6 stjerner og kalder den en spændende vin. Vinavisen har givet vinen 5/5 stjerner og mener at der er tale om en dejlig rosévin i god balance mellem frugt, syre, sødme og noter af sommerbær.

Nyd sommeren med denne dejlige Ribera del Duero Rosé!

2 på lager

Varenummer (SKU): 30 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vinen får topanmeldelser fra de danske anmeldere og Finansbureauet giver den således 6/6 stjerner og kalder den en spændende vin. Vinavisen følger trop og giver vinen 5/5 stjerner og mener at der er tale om en dejlig rosévin i god balance mellem frugt, syre, sødme og noter af sommerbær. Kassen har 12 flasker